kvackanje

Sem Marijana Čeh. V svet rokodelstva me je vpeljala mama, ki me je že v otroških letih naučila pletenja. Kvačkanja sem se lotila leta 2006, leta 2007 pa sem pridobila pozitivno mnenje (certifikat) OZS za izdelke domače obrti (http://www.rokodelstvo.si/). Istega leta sem za potrebe prodaje priglasila tudi osebno dopolnilno delo. Certifikat sem pridobila za ročno kvačkane zavese, ovalne in okrogle prtičke ter kvačkane košarice.

 

Od leta 2007 sem svoje znanje nadgradila, tako da se sedaj lotevam mnogovrstnih izdelkov med katere sodijo torbice, prijemalke, obleke, svečniki, otroške odjice, otroške žogice, metuljčki, zajčki, jajčka, kokoške,… Lotevam se tudi izdelkov, kjer kvačkani detajli, dajo izdelku končno podobo. Vsak nov izdelek mi prestavlja nov izziv, katerega z veseljem sprejmem.
Moje izdelke si je mogoče ogledati in kupiti na Turistično informacijskem centru v Ormožu (TIC Ormož) in Centru domače in umetnostne obrti v Veržeju (DUO Veržej).

 

Izdelke je mogoče videti tudi na spletni strani www.kvackanje.si in jih naročiti preko telefona (+386 (0)31 558 854) ali elektronske pošte (marijana.ceh@gmail.com).